söndag 11 november 2012

Helg igen som snart e över

Ja så var det söndag igen då!! Veckan har gått fort, hade ett trevligt möte i måndags som gav ett bra resultat men det är inte rikigt officiellt ännu så jag får vänta en stund till med att avslöja det :) Så håll i hatten folk! Den som väntar på nåt gott väntar inte för länge. :) Sen var det jobb måndag-torsdag, och det var väl inget särskilt som hände då.. Ganska lungt på jobbet vilket var tur då det var ganska många borta på kurs o läkarbesök och sånt.
I torsdags åkte jag Anna och Sean på kryssning med Silja Galaxy, riktigt kul var det. Det var vi tre, Sean hade med sig en kompis och Anna hade med sig 4 andra kompisar så vi blev ett lite gäng och vi dansade typ hela natten till sådär fem på morgonen och sen spenderades fredagen med att titta på karaokedeltagare med blandad kvalitet. Man fick sig några goda skratt! Kom hem runt halv åtta i fredags kväll och man va inte så pigg då så det blev raka vägen in i duschen och sen lite mat i magen innan jag somnade vid tio.
I lördags skulle Per tävla i Flottsbro så jag och Oskar följde med som support. Oskar ville göra allt annat än att heja på pappa vilket i stort sett innebar att springa omkring som en tok och hoppa runt i alla vattenpölar som fanns. Tur att Oskar va påklädd, det var dock inte hans mor. Hade dock utrustat mig med vinterjacka men ett par ordentliga kängor och överdragsbyxor hade inte skadat.. Frös som en gnu och när Per äntligen var klar skulle han stanna kvar och hjälpa till med att plocka ihop banan. Blev dock inte så sent, kom hem lite efter fem, men eftersom det var kolsvart kändes det som att det var mitt i natten. Tog det bara lugnt på kvällen. Oskar hade sovit några timmar i vagnen och var inte alls intresserad av att somna på kvällen sen. Ville bara upp och skutta. Så det var väl inte förrän vid halvelva och en stor flaska välling som han äntligen somnade.
Trodde man skulle få sovmorgon, men icke då! Typ åtta vaknade han men då fick han gå upp med sin far och jag sov vidare till nio typ. Sen var det full fart! Vid elva ville han ut och leka så vi gick ut en sväng, tog typ en kvart att klä på honom men när vi sen äntligen kom ut tog typ 10minuter sen skulle vi in igen..! Suck! Trodde då att han ville sova, men icke då! Så fick han lite lunch men det va inte heller så intressant så då lekte vi lite här inne. Gick ut en sväng till lite senare och då skulle han gunga lite men då höll han på att somna i gungan så då gick vi in igen och så somnade han i lite drygt två timmar.
Har bara tagit det lugnt på kvällen. Var ute o traskade en timme, rätt skönt att få lite frisk luft! Sitter nu bara och tar det lugnt.
Imorgon blir det brumbrumbil till jobbet då vi ska till Sollentuna för lite besök på banken och sen ska vi på infomöte ang nya lägenheten så vi ska lämna av Oskar hemma hos mamma o pappa först innan vi åker dit. och då är det ju så fiffigt att jag har körkort nu så då åker jag hem o hämtar Oskar o sen gasa hem till mamma o pappa och sen till Sollentuna. Fan så bra! Nä nu blir det nog sängen så man orkar upp imorgon!
Tack o godnatt allesammans!!!

Inga kommentarer: