måndag 30 juli 2012

Heldag på Ekerö och Drottningholm

Imorse när vi vaknade sken solen så fint så vu bestämde oss för att åka och bada. Men först skulle vi in till stan för att Per skulle hämta sina nya simfenor. Så in en snabbis till stan för att hämta dom och sen ut till Ekerö där Per hade fått tips om att det var nåt bra snorkelställe och även barnvänligt. Så vi gasade ut dit och hittade ett ställe som kallades "Blå lagunen" som var ett ganska litet och lugnt ställe. Det var ingen Egyptenvärne i vattnet och Oskar va lite gnällig först men när han såg att både mamma och pappa hoppade i gick det bättre. Vi var där några timmar och plaskade och solade.
Blå lagun

Oskar ville oxå sola, precis som pappa
Sola lite

Det fanns inte nån kiosk där och vi va lite sugna på fika så vi försökte hitta något på vägen därifrån men vi hittade inte nåt förrän vi kom till Drottningholms slott så där stannade vi. Vi åt först lite i deras servering, inte billigt direkt och inte överdriven gourmetupplevelse heller tycker jag.

När vi ätit klart tog vi en promenad i parken. Oskar hoppade mellan oss och vagnen och att gå själv.. Kunde inte riktigt bestämma sig för vart han skulle..
Drottningholm
Sen var det dags att bege sig hemåt och då skulle jag köra. Trodde ju att det var lätt, bara rakt fram, över Kristinebergsbron och sen ut på E4:an men självklart var påfarten avstängd där så det fick bli en vända in till stan, i rusningstrafik ta sig igenom rondeller o annat skit och massa bilar, men det gick helt ok. Vi överlevde ju haha!!

Imorgon blir det nog ett besök dit igen då vi får finbesök från Linghem, nämligen av Mats och Karin och lilla Tyra som kommer hit på finbesök. Ska bli roligt!!

Inga kommentarer: