måndag 4 juli 2011

Stora killen

Ja i lördags blev Oskar 5 månader. Riktigt stor kille nu! =) I helgen var vi hemma hos mamma och pappa då Per skulle ner till Eksjö så jag beslöt mig för att stanna hemma istället. Mamma o pappa kom och hämtade upp oss vid elvatiden så åkte vi ut till Ikea i Barkarby och köpte till braohagrejer till Oskar som kan stå hemma hos dem. Bla en barnstol att ha vid matbordet och lite tallrikar som han kan ha och bestick. Dessa provade vi när vi kom hem igen och det gick så fint så! =) Sen blev det en tur till Stinsen där mamma köpte lite kläder till Oskar och handlade lite mat. Sen slappade vi bara resten av dagen. Det var rätt skönt.
I söndags tog vi det oxå bara lugnt, kollade på tour de france och slappade framför teven. Det var inte så jättekul väder så man hade inte nån direkt nån lust att gå ut.. Fick skjuts hem sen på kvällen. Var riktigt skönt att komma hem till mamma o pappa några dagar och slappade lite. För nu kommer det gå i 180 de kommande dagarna..
Idag har hela dagen gått åt till att baka cupcakes känns det som.. Mycket som ska förberedas och har man en Oskar som inte tycker det är jättekul att bara ligga på golvet får man göra lite pauser.. Imorgon är det bvc-besök på förmiddagen och sen tvättstuga på kvällen.. Onsdag är det väl inte nåt planerat men då måste vi packa inför 3 semester på resande fot. Torsdag kommer ev min käre bror m sambo upp så då ska jag umgås med dem och sen åker vi på fredag em. Då blir det först några dagar i Rättvik där det är tävling, den årliga Mörksuggejakten, sen bär det av till Borås där det är SM i mtb och sen lördagen den 16/7 åker vi över till Kanada igen för att hälsa på Pers släktingar och visa upp Oskar. Ska bli kul att träffa dem igen! Vi fick även tag i bra biljetter, eller ska man säga flygtider kanske.. Mellanlandning i Amsterdam både dit och hem (så slipper vi den där tråkiga Charles-de-Gaulle som vi fick sitta över 4h på förra året) och det var inte så lång väntetid heller. Tror båda resorna gick på under 12 timmar, ganska skönt!
nu börjar det dra ihop sig till läggdags oxå, lånade hem två böcker av mamma som jag tänkte försöka ta och läsa..

Inga kommentarer: