söndag 24 juli 2011

En vecka avklarad

Ja då har vi vart här i Canada i en vecka. I måndags åkte vi upp till Collingwood, samma ställe som vi var på förra året. Pers moster hade hyrt ett hus här i år igen som är riktigt fint. Vi bor precis vid vattnet och det finns en jättemysig pool som tillhör området där vi har badat nästan varje dag. Till och med Oskar har badat och han tycker det är jättekul!! Till skillnad från när man försöker bada honom hemma, då bara skriker han, stackarn. Annars har vi inte gjort så mycket, vi har vart ute och ätit lunch 2ggr och i torsdags tog vi en liten båttur här i hamnen och fick höra lite historia om Collingwood som var riktigt intressant.
Idag tog vi en promenad in till stan för kolla alla Elvisar som springer omkring. Det är Elvisfestival här nu och tydligen en av världens största utanför Memphis.
Nu ska vi stanna här till på tisdag och sen åker vi till Pers morbror där vi ska bo tills det är dags att åka hem på fredags kväll.


Här är mina två älsklingar i trädgården till restaurangen där vi var igår


Här är poolen vi badar i
Published with Blogger-droid v1.7.2

1 kommentar:

Anonym sa...

På Elvisfestivalen skulle jag vilja ha varit!!! Och mormors lilla hjärta vara växer och blir stor. Ska bli kul och se er igen alla tre.