onsdag 13 juli 2011

Borås

Ja så har vi kommit hit till Borås vilket vi ju eg gjorde redan i måndags. På väg hit hann vi med en övernattning i Örebro och en tävling i Göteborg. Där gick det jättebra för Per som slutade på en andraplats. Han vann en jättefin grön Lisebergskanin som snabbt blev Oskars favorit. Sen åkte vi vidare till Borås där vi bor på ett riktigt schysst Scandichotell. Igår tog jag det bara lugnt. Var med Per o restenav CRT då de skulle meka cykel.
Efter lunch gick jag o Oskar tillbaka till hotellet så han skulle få sova lite middag. Sen var det daga att hitta nåt middagsställe och då visade det sig att Harrys här i stan hade 50% rabatt på hela sin a la carte meny så oxfilén var billigare än hamburgaren. Unnade mig ett glas rött till det.
Idag har vi hängt på tävlingsområdet hela dagen då det vart tempo för alla klasser och vi sitter nu o tittar på prisutdelningen som aldrig tycks bli klar, den har hållt på sen 17:30 o lär nog hålla på ett stund till. Börjar bli lite segt o trött är man oxå och lite hungrig. Har ätit en hamburgare o en jäkla massa godisklubbor. Fanns visst en låda med typ 500 klubbor i bussen som vi plockade fram.
Published with Blogger-droid v1.7.2

Inga kommentarer: