lördag 5 februari 2011

Smile

Ja här är Oskars första leende som fångats på bild. Mamma fick ett leende tidigare idag. Man märker att det går framåt för vår lille prins, bla så är han mer sökande med blicken och börjar så smått fokusera med blicken. Andra framgångar är att han äter och skiter som en häst..
Det tycker mamma och pappa är bara bra då han har en släng av gulsot vilket hjälps av att bebisen äter och kissar och bajsar mycket.
Annars har det inte hänt så mycket idag, dock tog vi oss faktiskt utanför vårt lilla rum här, mer än för att bara hämta mat. Vi satte oss faktiskt i det gemensamma allrummet och åt middag idag och sen satt vi kvar där och kollade på Melodifestivalen och sen lite HippHipp efter det. Jag skrattade så jag kiknade med lille Oskar hoppandes på magen. Men han verkade inte så störd av det utan sov sött vidare. :) Oskar har även fått på sig kläder idag, vet inte riktigt reaktionen av det hela, det vr lite kinkigt under påklädningsprocessen, men sen blev han lugn. Kan ju dock ha berott på att pappa inte helt fick ihop alla knapparna. När han var klar hade vi nämligen en knapp över..!
Nu blir det att slappa och sova innan det är dags för amning igen...
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

Anonym sa...

guuuud så söt han är!!!!

/Carro