måndag 7 februari 2011

Hemma

Mys med mamma i soffan

Ja så har vi kommit hem då, fast gjorde vi ju iofs igår redan. De ville ta lite prover på Oskar för att se så gulsotvärderna var på väg ner och det var dom som tur var. Även vikten var på väg upp igen, han hade gått upp nästan ett hekto från i lördags, så det kändes bra! Fast jag hade nog inte räknat med nåt annat, han har fått upp aptiten ordentligt och både äter och skiter som en häst. Igår morse tyckte han det var en bra ide att vakna vid fem och sen inte somna om igen.. Då fick han massa mat och vi fick byta blöja på honom i vart fall 5ggr inom loppet av 2 timmar så om gulsoten inte är på väg ut ur kroppen så vet inte jag vad som är fel ;)
Annars tog vi det bara lugnt igår, snälla mormor och morfar kom och hämtade oss på sjukhuset och skjutsade hem oss, det var riktigt skönt!! Sov ett par timmar på em och sen blev det pizza till middag.
Idag har set bara vart lugnt, Oskar skulle ha mat vi tre, sen höll han sig vaken till sex innan han somnade om, men då sov han ända till tio innan det var dags för mat igen, men det var skönt, så fick mamma och pappa sova lite oxå :)
Nu är pappa och handlar lite mat och Oskar sitter och sover i min famn. Så gosigt så!! Vi tog även en liten powernap tillsammans på soffan för en stund sen. Gosigos!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer: