lördag 26 september 2009

Äntligen lördag

och helg! Man är ju så sjukt trött nu på fredagarna efter en tung vecka. Ingen flex här inte så man får snällt hoppa upp klockan sex.. Fast det gör jag iofs inte. 6,15 ringer den o så snoozar man 2x7minuter! Nu går det väl an när det fortfarande är ljust ute, men det lär ju bli riktigt tungt i vinter. Det antal gånger jag gått hemifrån innan 8.00 förut går ju att räkna på en hand... Nu ska man infinna sig på jobbet 8,00. Men det är rätt skönt, man har ju sin bestämda sluttid oxå, 16,30, så man behöver inte tänka på att sitta över och sådana saker.

Igår var jag och Per med Madde och Stefan på Blue Moon Bar och tittade på Stockholm Live. Det var riktigt roligt. Den som nästan var roligast var en ny kille "Simon från Strängnäs". Han var skitrolig och bytte ut alla vokaler i orden mot "i". Sen var det bla Kodjo Akolor (stavas det så?), Janne Westerlund och Tomas Järvheden fick avsluta det hela. Det var roligt och jag o Madde drack goda drinkar! =) En mojito, mmmmm... och sen var det nån med gin och passionsfruktpuré o lite annat grejsimojs i. Gott var det i vart fall. Somnade sött igårkväll!

Idag blev jag väckt lika fint som alltid när Per vaknar före mig på helgerna när vi inte har väckarklocka. Med ett jäkla petande på armen o ett "det är dags att gå upp nu". Kan man inte få typ frukost på sängen eller nåt???
Gick ner till Skärholmen o shoppade upp lönen. Nä'rå inte riktigt, bara lite. Handlade ett par jättefina och sköna stövlar. Blev så glad över att jag hittade ett par. Har ju problem med det annars pga mina tjockisvader. Men äntligen så! Så då kände jag att jag inte kunde låta bli att köpa dem! =)



Har bakat bullar oxå! De blev riktigt goda, men jag hade ingen kardemumma att ha i degen insåg jag när jag hade börjat gegga ihop allt, men det fick gå ändå. Och eftersom man inte har någon bakmaskin fick man köra med Hedenhös-metoden och knåda själv, men det gick bra. Lite mör i armarna bara. Fast det kanske är därför de är så goda. De är bakade för hand från grunden med riktigt mycket kärlek eller nåt.


Ikväll är det fest! Då ska vi hem till Madde och Stefan i Vällingby på födelsedagsfest o så blir det väl utgång ikväll tror jag. Ska bli kul. Vette fan vad jag ska ha på mig.. Får väl rota lite i garderoben sen. Börjar bli dags att hoppa in i duschen så man hinner göra sig i ordning.

4 kommentarer:

Christian Andersson sa...

Det låter ju himla skoj :)

Jo hans namn stavas så.. kan fetskryta med att jag gjorde lumpen med Kodjo Akolor.. han var rolig redan då haha

Per Kumlin sa...

Dina bullar blev så goda trots avsaknaden av kardemumma. Så goda att jag var tvungen att sjuvsmaka lite innan dom var klara...;o)

Du får se till att vakna före mig din gamla sömntutta så kan du få väcka mig lite fint i ställlet...

Eva sa...

Aha Chrille är det därför du är kompis med honom på FB? Jag har tyckt att han är lite jobbig innan, men nu var han riktigt rolig.

Per: ja du ville ju smaka innan jag ens hade tagit ut dem ur ugnen ju ;) Du får låtsas sova tills jag vaknar istället för det har väl aldrig hänt att jag vaknat för dig ;)

Christian Andersson sa...

jag vill oxå ha bullar :D

Jo det är därför jag är vän med honom på facebook. Han var som roligast i lumpen tycker jag.. för då var han mer som en clown tyckte jag