onsdag 15 september 2010

Uppdatering

Ja, en liten uppdatering sen sist då.. Var ju typ ett par veckor sen nu.. Har väl inte hänt så jättemycket, man jobbar och står i. Har bara tagit det lugnt de senaste helgerna med tanke på Pers vurpa som resulterade i ett gipsat lillfinger..
I helgen som var hade vi trevligt besök av bror med sambo som kom upp fredag-söndag och hälsade på. De bodde hos mamma och pappa men kom förbi här både fredag och lördag. Lördagen var visserligen planerad, men den kom förbi även på fredagen då bror sms:ade att de var på Ica Maxi i Botkyrka och handlade så vi bestämde att de skulle komma hit. På lördagen blev det svulla och snacka skit och spela spel hela dagen och kvällen =) Mycket trevligt! Får hoppas vi kan ordna till nån mer träff snart igen..

Lillkrabaten börjar leva rövare känner man nu när det gått lite drygt halvvägs. Den är ganska lugn och snäll på dagarna men när mamma vill sova på kvällen är det kul att leka rövare..! Ja det är väl bara att börja vänja sig...! Man kommer väl inte få sova på 18 år nu.. ;)

Annat som hänt är att vi börjat kolla på annat boende, vi vill ju helst ha nyproducerat, så man får allt som man vill och slipper det här med budgivning och grejer som ska fixas till. Vi har hittat ett nytt område precis vid Sollentuna c som nog kommer bli riktigt bra när det är klart. Som det är nu ser det inte så skoj ut med industriområde som granne, men när vi var och pratade med en säljare igår så ska man tydligen riva hela industriområdet och bygga bostäder ända bort till Stinsen. Känns bra att man har två stora köpcentrum på gångavstånd.. Ja vi får se vart det hela slutar..! =) Rapport lär väl ske löpande.. kanske.. Jag är ju inte så flitig på att uppdatera som ni kanske märker.. ;)

Nu ska jag kolla på Per när han spelar mitt nya spel, Ratchet o Clank innan det är dags för braindeadsåpa Kungarna av Tylösand.. Jösses, det är ju fan mer intelligensbefriat än Hollywoodfruar med Anna Anka o Montazami eller vad hon heter...!

Inga kommentarer: