tisdag 21 september 2010

Mäklarbesök

Ja idag hade vi besök av mäklaren för en värdering. Tänkte det kunde va kul att se vad lägenheten är värd nu förtiden + att det kan ju va bra att ha lite koll på hur mycket man kan lägga in i den nya lägenheten sen när det är dags. Så igår blev det till att storstäda och svabba golvet, kom isäng sent igår och det blev ju inte mycket vila igår kväll heller så nu sitter vi här helt utslagna i varsin soffa och slöglor på teven..
I vart fall så kom han hit och han tog en snabbtitt på lägenheten och vi fick ett rätt bra värde på lägenheten. Får vi bara hoppas att det håller i sig den dagen det blir dags att sälja! =)

Annars händer inte så mycket.. Vi var ju på roadtrip i Sydsverige i helgen, hann med både Vårgårda (nånstans vid Skövde) och Hässleholm och däremellan en tur till Gekås och det var ju som ni kanske såg inte riktigt vad vi hade vänta oss.. Jag trodde vi skulle fylla två kundvagnar och ha hela bilen full med kassar när vi åkte därifrån. Vi fyllde inte ens en halv vagn och det blev två påsar..! Njaaa.. kommer inte åka dit bara för att åka dit igen, det ska va om man har nåt annat ärende i närheten.. Är dock lite besviken på att vi inte fick se Morgan eller Ola-Conny ;)

Inga kommentarer: