söndag 12 april 2009

Sol!

Äntligen har det nästan blivit lite vår i luften!! Igår var jag ute nästan hela dagen och kunde gå i linne utan att frysa. Först skulle Per köra Kepscup i Rundbyskogen i Väsby där man tillbringat ett antal friluftsdagar i skolan med diverse orientering och allt var det var, så det var ju kul att återuppleva lite gamla minnen, eller kanske inte eftersom orientering inte var min starkaste sida ;)
Sen åkte vi hem till mamma och pappa och hälsade på och åt lite påskmiddag. Per passade att städa bilen oxå och jag fick hjälpa till att tvätta insidan så den är nästan det finaste på bilen nu ;) Såklart! Fick jättegod mat, potatisgratäng med lammkött och sallad och jättegott rosévin till som de hade köpt i Frankrike. MUMS!!
Idag har jag inte gjort så mycket än.. ;) Var inne i stan en sväng och träffade Cissi och åt lite lunch o sen kollade vi lite i butiker. Hittade ett par sommarskor så hoppas det blir riktigt varmt snart så man kan börja använda dem. ;)
Nu ska vi alldeles strax ut o sätta på sommardäcken och sen ska vi till Tyresö och hälsa på Johnny o Marie och äta tacos och spela lite spel. Ska bli trevligt! Och ledig imorgon är man oxå o sen blir det kort vecka!! Tjohooo!!!!!

Inga kommentarer: