måndag 2 februari 2009

Skadad!

Man ska inte träna.. Inte jag iallafall, det har jag lärt mig.. Alltid är det något som händer...!

Har vart duktig och skaffat träningskort på Sats genom jobbet för en hyfsad ok penning. Nästan hela avdelningen har kort och man går iväg på lunchen och tränar. Är ju bra så man peppar varandra. Var på spinning i torsdags och bodypump i fredags. Båda på lunchen så man känner sig rätt nöjd när man kommer hem sen vid sex o vet att man är klar med allting..

Så skulle jag gå o träna igår, Powerstep som det så fint hette. Gick så bra så att ta sig ner till Kungens Kurva, en promenad på ca 25min som uppvärmning. Börjar lite lätt med uppvärmning och det ska andas med djupa andetag och sträcka ut bröstkorgen och ryggen.. det är när jag sträcker ut ryggen som jag känner hur det bara knakar till i korsryggen. Inget vanligt skönt knak som man kan få ibland när kotorna hoppar på plats utan mer *knak* nånting gick sönder.. Men jag tränade på, kändes rätt ok ändå, men tog det ganska lugnt.. Gick upp till Skärholmen o tog t-bana hem.. det var sen när man hade duschat och vilat som det började göra mer och mer ont, men bara i vissa lägen. Lyfta var bara att glömma, och idag har jag gått o vaggat mig fram i långsamt tempo.. Fick en citodon av en kollega som hade ramlat när han åkte skidor så man är lite smått mosig nu. Men det gör inte så ont längre iallafall.. ;) Får väl se här vi fem, när effekten tydligen skulle avta hur det känns.
Som tur var hade naprapaten här på jobbet en tid ledig imorgon 12.30 som jag norpade snabbt som attan imorse. Se vad han säger.. träningsförbud en vecka eller nåt säkert.. =((

Typiskt!!!!

2 kommentarer:

Christian Andersson sa...

usch! stackars dig!

Blir du sängliggande nu då? å endast får spela guitarhero i två veckor, eller vad sa farbror doktorn?

Eva Andersson sa...

hihi då får läsa kommande inlägg.. ;)