onsdag 4 februari 2009

fortfarande skadad

Yes, igår var jag hos naprapaten och det såg inte så bra ut.. Såg i spegeln på morgonen att jag var rätt sne i höften och när han kollade så skiljde det 1cm!!! Inte konstigt att man går o haltar.. han masserade och jag fick stretcha lite och ska göra rygglyft 2ggr om dagen, morgon o kväll. Får väl ta o göra det nu snart då..! Frågade hur det kunde komma sig hur det bara blev sådär helt plötsligt.. Ja nu var det väl inte så att det var helt plötsligt, utan jag kan ha gått med det i typ 3 månader o så sa ryggen ifrån..! Frågade om träningen oxå eftersom man ju gärna vill va lite duktig, nämnde att jag typ precis köpt kort... Ja, det är ju alltid bra att röra på sig, så jag kan ju gå dit o gå på löpband o cykla lite lätt...! Jaha, typiskt. Man får väl köra det nu då en vecka och vila o röra sig lite lätt så är det återbesök nästa vecka får vi se vad han säger.
Värken har släppt lite, men nu strålar det med ner i benen och gör ont lite mer i höfterna oxå. Undrar om det är bra.. Kan iallafall komma upp ur sängen på morgonen.. Det var lite segt i måndags..
Nu ska jag gå o sätta mig o spela nåt bilspel Per har köpt, Sega Rally nånting... Man kunde spela 2st samtidigt iallafall. =) Får se hur länge vi håller sams ;)

2 kommentarer:

Christian Andersson sa...

Är du hel nu? :P

Christian Andersson sa...

Ah vad bra att sin syster är frisk nu :)

Jo lite får man jobba extra.. men det är fan inte mycket :( Så man får väl skaffa nåt heltidsjobb så fort som möjligt..