söndag 15 februari 2009

Ännu en vecka och en helg till ända

Och har man gjort nånting vettigt? Nä vet inte riktigt vad för intressant jag ska skriva. Mer än att det är mycket som helst att göra på jobbet, men det är kul, dagarna går fort! =)
Vi ska anställa en till person som ska ta över mina arbetsuppgifter och jag ska få lära mig lite mer avancerade saker, förhoppningsvis ;) Jo men det ska bli kul!

Har äntligen blivit bättre i ryggen så jag kan träna nu med. Var hos naprapaten i tisdags och han sa att det såg mycket bättre ut så nu behöver jag inte gå dit mer. "hoppas vi slipper ses nu" sa han när jag var klar o skratta. Ungefär som han suckade o sa "jaha, och vad gör du nu här igen då" (= att jag inte skött ryggen sen sist jag var där för ett halvår sen..)
Var och tränade imorse med. Lika bra att ta det på förmiddagen så man har det gjort eftersom Per ändå ska upp vid halv nie och härja. Kändes bra och inga problem med ryggen. Känns lite nu, men jag ska väl ta och göra mina rygglyft så kanske det hjälper lite. Tro't eller ej, men på tisdag ska jag köra ett morgonpass! I mean morgonpass!!! Kvart i sju börjar det, måste åka hemifrån 5,55. Då har inte klockan ens ringt i vanliga fall..

I onsdags fick jag ett trevligt samtal från Nathalie som var hemma på besök i Sverige en kortis från sina studier i Thailand, så vi var ute och drack en cider eller två, sen åkte vi hem till hennes syster för hennes systerdotter ville läsa godnattsaga för oss och sen skulle hon berätta om allt som hände i skolan och visa sina ökenråttor. Hon var helt uppspelt över att se oss igen, det var kul. Satt och snacka massa skit och kom hem vid halv två, men det var det värt! =)

Igår var det alla hjärtans dag. Hade först tänkt att laga nån god mat hemma, men sen blev jag så sugen på mongolisk buffé så jag tog mina sista pengar och bjöd Per på middag. Det var ju inte bara vi som var ute så det var tur man hade bokat bord. Var riktigt gott med deras buffé och sushi till det. När vi kom hem la jag mig på soffan och tittade på Bruce den allsmäktige och halvsov medans Per fick för sig att han skulle städa bakom spisen. En riktig romantiker.. ;)

Nu ska jag fortsätta titta på vår söndagsfilm Max Payne, om jag törs. Den är lite läskig hittills.. :S

Inga kommentarer: