onsdag 1 januari 2014

Nytt år

Ja då var det nytt år o kanske man ska återuppta bloggandet igen.. 
Det var ju ett tag sen sist och hösten har gått i ett rasande tempo. Har bland annat har jag fått lära mig massa nytt på jobbet så det är riktigt kul. 
Nu senast har vi firat jul och nyår. Julen spenderades hemma hos oss och våra föräldrar kom hit till Kalle Anka och sen blev det julmiddag och julklappsutdelning. Fick mycket fint i julklapp, bland annat en smörgåsgrill som vi invigde nu i helgen. Riktigt gott blev det. Oskar fick oxå mycket fint, men det enda som var kul var ett litet flygplan i en duplosats från filmen Planes. Hade räckt med att köpa ett lite flygplan..! 
På juldagen gjorde vi absolut ingenting, var bara hemma och slappade. Hade ju passande nog åkt på halsfluss torsdagen innan jul så man var ju inte allt för pigg.. 
Annandagen spenderades hemma hos mamma och pappa då Chrille och Carro kom upp för att fira jul nr 2 så då blev det ännu mer paket och julmat. 
Jobbade i fredags men det var ganska lugnt.

Så har vi firat nyår och det gjordes här hemma med finbesök av Mats och Karin med två barn så det har vart full fart. Vi tog det bara lugnt här hemma och åt tacos och sen glass med grädde och bär och kolasås till efterrätt. Sen massa chips och godis till det.. Känns som man gått upp ett kilo eller två..! 
Tog en promenad idag oxå ner längs vattnet för att få röra lite på oss. Där var det massa änder som ville få mat så när vi stod och tittade på änderna som blev matade kom det en farbror som gav Oskar och Tyra en varsin brödskiva så de kunde mata änderna. Oskar hittade en and uppe på land som han skulle mata så han sprang efter den o ropade "kom ankan, du måste äta"  

Sen däckade han i vagnen och sov hela vägen hem och åt sedan tacos med god aptit. 
Nu sitter vi här och slappar framför teven och äter chips (Per). Jag och Oskar var lite nyttiga och delade på ett äpple.

Nu ska vi se om jag kan va duktig och se till att hålla den här bloggen vid liv ;) 

Inga kommentarer: