måndag 22 juni 2009

Midsommar klart

Jepp så var årets midsommarfirande över. Det var en riktigt soft o trevlig midsommar i år. Slutade lite tidigare i torsdag så vi skulle komma iväg till Dalarna, vilket vi gjorde runt halvtre nånting tillsammans med alla andra stockholmare. Tog en timme att ta sig genom stan, men sen rullade det faktiskt på bra. Det var mycket trafik, men det rullade på. Regnade gjorde det oxå. Började lagom tills jag klev av tunnelbanan hemma o sen regnade det hela kvällen, natten och fredagen.
Var inte så sugen på att kliva ur sängen för att titta på Per på fredag morgon, men upp kom vi till slut. Skulle ställa mig i Skeerbacken i Orsa och fick skjuts med en annan tjej som är ihop med en kille från Borlänge CK så vi hade laddat upp med gummistövlar och regnkläder. När Per kom förbi andra gången hoppade han av efter att ha tappat klungan och hade kvastbilen i arslet.
Vi åkte tillbaka till Sollerön, duschade o fixade oss, sen åkte vi och möte upp vårt midsommarsällskap som var vid Skattungbyn utanför Orsa. Bortsett från regnet var det riktigt trevligt. Har tyvärr inga bilder från den då det regnade för mycket, men det var dans o lite tal o grejer. Sen åkte vi tillbaka till Rättvik där det turligt nog sprack upp lagom tills grabbarna skulle
sätta igång grillen.
Sen åt vi och drack och hade det trevligt.
Efter ett tag var det dags att bege sig in till stan, då skulle vi gå ut på det nya haket som jag inte vet vad det heter, men dom kallade det bara för Bowlinghallen, för det var en bowlinghall i samma lokal. Var riktigt bra drag där med liveband o bra musik. Där var vi tills dom stängde sen fick Per va fyllechaffis och skjutsa hem folk i 2 omgångar. Var tillbaka vid stugan runt tretiden. Då var man rätt mosig så det var bara hopp isäng och vi sov till halv ett nånting.

Då skulle vi tillbaka till Sollerön för Per skulle köra gp där, vilket han bröt efter halva loppet stackarn. Åkte tillbaka till Rättvik, grillade igen, då var det vi tjejer som fick stå för grillandet. Åh så duktiga vi var på det! =)
Här står Erik o Jocke o kollar så det blir rätt.
Riktigt mumsigt med grillat, potatissallad o beasås. Sen lite vin på det. Logdans hann vi med oxå på nåt ställe inte långt från stugan. Inträde var frivilligt, tyvärr hade jag bara 15 kr på mig som de fick. Man vill ju gärna stödja landsbygden så de kan fortsätta med sina aktiviteter. Vi tjejer dansade på dansbanan till dansband och killarna kollade på nån raggarbil som nån kille hade med sig. Alla nöjda och glada. Bild på det finns inte heller, bara på bilen men det får ni kolla in på Pers sida för det tycker inte jag är så intressant. ;)
Åkte hem igår eftermiddag. Var en ganska lugn dag, solen sken så vi satt ute och softade lite innan det var dags att packa ihop. Stannade på McDonalds i Hedemora och åt lite lunch/middag så vi var väl hemma strax innan 22 då Per skulle in på Jet och tanka och tvätta bilen. Jag sov halva vägen hem, var ganska sliten.

Inga kommentarer: