söndag 29 mars 2009

lite sleten

Men så går det när man har roligt 2 dagar rad.. Snark... Började i fredags med att avdelningen gick ut och åt middag. Slutade dagen lite tidigare, redan vid 4-tiden. Samlades i lunchrummet och avrundade det hela med lite bubbel, jordgubbar och snacks. Var riktigt trevligt!! Sen åkte vi vidare in till stan och åt på Grill. Det var dyrt, men så gott som det var, så var det värt varenda krona! Åt oxrygg med tryffelbearnaiese, sparris, tomat och pommes som hade jättegod smak. Vet inte om de var saltade med nåt specialsalt eller vad det var.. Men det var riktigt gott! Och så några glas rödvin på det. Även det kanongott! Sen gick vi vidare till Cliff Barnes och dansade vidare. Hur mycket folk som helst, men en av killarna på jobbet jobbar extra där så han fixade in oss. Det var rätt nice att gå före där! ;) Lär ju va enda gången det händer.. ;) Där stod vi och dansade och hade jättekul. Mindre kul var det när nån långskånk gick förbi och tyckte det var lämpligt att spilla ut lite öl över mig o en annan tjej. Rätt ner i håret, tack för det televerket (kunde inte låta bli). Blev även lite tillputtad själv eftersom det var så mycket folk så jag var rätt indränkt i både cider o öl när jag gick därifrån..! Lukta mumsmums! Stället stängde vid ett så då tog jag sällskap med en kollega till Odenplan för jag tänkte ta tunnelbanan. Kommer ner vid spärren, nästa tåg 13 minuter. Nej tack! Åkte upp igen o unnade mig faktiskt en taxi hem. Händer ju aldrig att man gör det så det tyckte jag att jag kunde unna mig.. Blev ett besök in i duschen när jag kom hem, man luktade ju inte så gott.

Upp igår morse vid halvnie, Per skulle ut o cykla innan vi skulle ut på nya äventyr. Själv skulle jag på något sätt ta mig in till stan, inte så lockande eftersom jag hade liiiiteyttepytteont i huvet när jag vaknade..! Vet inte vad det kan bero på.. ;) Men lite frukost o en ipren så var man nästan människa igen. Hem och duscha och göra sig iordning, för sen skulle vi till Cissi på hennes 30årskalas ute i Dyvik, mitt ute på landet nån mil utanför Åkersberga. Blev en lugn tillställning med grillat som hennes sambo Jarkko o deras granne hade fixat till. Grillad kyckling o revbensspjäll och coleslaw och baked beans fick vi till. Bönorna fick jag i uppgift att ordna. Vi var där först och Cissi stod i köket o fixade. Vill du ha hjälp frågade jag, artig som man är. Nej tack det går bra sa Cissi. Då kom grannen Micke in samtidigt o sa "Ja tack du kan fixa det här" o slängde fram receptboken, som dessutom var på engelska.. Jag fick ta hjälp av Per att fixa till det.. Sen blev det middag o rödvin och bubbel igen. Riktigt gott var det.
Släckte ner lamporna oxå för Earth Hour så det var mysigt att sitta där i mörkret med massa stearinljus och bara prata. Vid ett-halvtvå började vi bege oss tillbaka till civilisationen och vi tog även med oss två andra tjejer som inte skulle sova kvar. Bussen till Åkersberga går visst bara 4ggr/dag..! Haha, här blir man irriterad om en tunnelbana är inställd i rusningstrafik så man måste vänta i typ 7min när man kommer ner på perrongen..
Trodde inte riktigt jag skulle se Cissi bo sådär mitt ute på landet för några år sedan..! =)

Idag blev det sovmorgon.. Per väckte mig vid elvatiden, sen åkte vi till Hornstull och Långholmen för det var nån loppmarknad för cyklister, sen tog han pengarna han fick ihop o bjöd på sen lunch/tidig middag.
Så nu sitter man här o halvsover och tittar på James Bond..

Just det, nu har ju Varuhuset kommit ut på dvd.. Är lite sugen på att köpa den..! Frågan är om man skulle tycka att det var bra.. 299kr kostar den.. Eller om Per kan göra ett besök på nån sida o fixa o trixa lite.. Ska fundera lite... ;)

Inga kommentarer: