tisdag 20 oktober 2015

Kalasdagar

Ja hela helgen som gick bestod av massa kalas. 3 kalas på 2 dagar fick vi ihop. 
I fredags åkte vi hem till mamma och pappa efter att ha lämnat av Per på Arlanda då han skulle åka till Barcelona med jobbet. Hos mamma o pappa tog vi det bara lugnt och Emilia som inte sovit ordentligt på dagen var på riktigt underbart humör och gallskrek större delen av kvällen.. Men till sist fick jag henne att somna. 
På lördagen var det först kalas för Celine här hemma på gården så vi gasade hemåt gick till kalaset. Där bjöds vi på massa gott fika så man var bra mätt sedan.
Sen åkte vi tillbaka hem till mamma o pappa och hade kalas för mamma som fyllde år i lördags och ännu mera kakor. Mia kom över och fikade och med sig hade hon deras transformers som Oskar brukar få låna så han var helt lyrisk!!

I söndags var det kalas i Åkersberga hos Milla som fyllt 3 år så vi gasade dit och där fick vi ännu mera kakor och massa tårta. Emilia var oxå intresserad av tårta och smaskade i sig halva min tårta. Såhär glad blir man efteråt 

Sen var det fiskdamm och Oskar blev överlycklig som fick ytterligare en godispåse till samlingen..
Sen fick vi gasa till Arlanda och hämta Per som kom hem söndag eftermiddag och det gick så fint o köra så!!! :) 

Igår var jag och Emilia bara hemma och tog det lugnt. Hon ville inte riktigt sova igår på dagen så kvällen var ju inte jätterolig men hon sov bra inatt och även idag på dagen så idag har hon vart på ett riktigt solskenshumör! 
Oskar var nere hos våra grannar Max och Harry och lekte efter förskolan idag så han var supernöjd. Vi hann även med en lekstund på Stinsens lekhörna innan dess så blev en ordentlig lekdag idag! 

Inga kommentarer: