lördag 22 februari 2014

3-mil och lekland

Idag vaknade vi tidigt.. Redan innan åtta kom Oskar inklampandes imorse. Han var inte alls sugen på att gå o lägga sig igår kväll och kom inte i säng förrän framåt tio-tiden. Så vi trodde vi skulle få sova länge imorse, men tji fick vi! Trodde jag skulle få Oskar o somna om men nej då. Vi kom väl upp vid nio och åt frukost sen satte vi oss framför teven och kollade damernas 3-mil. Det gick ju inte så bra för Kalla tyvärr men desto bättre gick det ju för Norge så vi hejade på dom istället. 

Sen tog vi det bara lugnt och slappade lite. På eftermiddagen kom Oskars kompis Anton från förskolan hit med sina föräldrar och vi tog en tur till leklandet här i Sollentuna och var där ett par timmar. Det var riktigt trevligt och killarna fick springa av sig rejält. Sen gick vi hem hit och fikade lite. Trevligt att träffa folk utanför förskolan oxå. 
Nu har vi varit o ätit middag på nya sushihaket här i kvarteret. Grymt god mat och trevliga är dom oxå. Så det finns väl en chans att det kan bli ett stammishak!

Nu börjar det kanske bli dags att knuta sig, imorgon är det herrarnas femmil och sen ska vi på kalas på eftermiddagen. Kan ju va kul om man är utvilad då! 

Inga kommentarer: